Kerstboom-syndroom

IT als uit de hand gelopen hobby

Ken/ben jij dit? Tien jaar geleden startte je met een compagnon een klein bedrijfje in de garage. Je had nog wel ergens een computer en antivirus had je nog niet nodig op je Mac.
Inmiddels zijn jullie enorm gegroeid! Je bent al een paar keer verhuisd met je bedrijf, je hebt ondertussen een behoorlijk computernetwerk en de server groeit uit zijn jasje. Het is razend druk en die computers kon je altijd wel managen, maar het groeit je boven het hoofd.

Je hebt mensen in dienst en die zitten regelmatig stil, omdat de boel niet werkt. Wat nu?
Moet je naar de cloud, of blijf je toch lokaal werken?  Krijg je wél foute e-mails maar de goede niet? Zijn je gegevens al een keertje (bijna) gegijzeld geweest? Door de jaren heen heb je telkens apparaten toegevoegd, maar is de beveiliging wel in orde? Heb je een goede historische backup van je spullen? Je systeem lijkt wel een kerstboom, compleet met slingers, alleen beginnen de lampjes zo langzamerhand te knipperen.

Tijd om de experts in te schakelen! Wij hebben al veel bedrijven zoals dat van jou geholpen. Dat doen we in de volgende stappen:

  1. Inventarisatie. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek lopen wij samen met jou het netwerk door.
  2. Advies. We zetten onze bevindingen op papier, compleet met plan. Hoe is de situatie nu en waar willen we heen? Wat gaat het kosten?
  3. Migratie. Zie je het zitten? Dan voeren we ons plan uit. Dit doen we met minimale impact op de productiviteit van je bedrijf en medewerkers.
  4. Onderhoud. Na het doorvoeren van de nodige verbeteringen kunnen wij je systeem onderhouden. Dit doen we door middel van kleine, geplande ingrepen.
Inventarisatie. Advies, Migratie, Onderhoud

Met onze geplande onderhoudsingrepen zorgen wij ervoor dat je systeem optimaal blijft draaien. Minder uitval betekent: blijere mensen.

Symptomen: jij kunt nooit op vakantie, want dan gaat alles stuk - je hebt een computerkerkhof vol oude spullen- je bent bang om dingen weg te gooien - bij je leverancier hang je uren in de wacht - je blust continu brandjes - je medewerkers melden niet meer dat het niet werkt, want er verandert toch niets - updates hou je tegen, want anders doet niets het meer - je voelt dat het niet klopt, maar je weet niet hoe het verder moet - er is geen geld voor vervanging, maar wel voor eindeloze reparaties - je compagnon klaagt de hele tijd dat alles te duur is!

Ben jij de storingen in je systeem h-e-l-e-m-a-a-l zat en wil je de boel nu eindelijk eens goed geregeld hebben?
Bel ons en we komen naar je toe! Dan leggen we het samen uit aan je compagnon.

HERKEN DE SIGNALEN – DON’T TRY THIS AT HOME – BEL DE PROFESSIONALS!

Over onze aanpak

Professionele automatisering vergt een lange adem. Net als bij verzekeringen, kies je voor je computers ook niet iedere maand een andere tussenpersoon. Wij doen geen eenmalige klussen, maar wij richten ons op een langdurige band met onze klanten. Zo transformeren wij je systeem niet eenmalig, maar houden we het actueel door de jaren heen.
Als je geen verstand hebt van computers, dan koop je zelf je apparatuur en dan kijk je naar de aanschafprijs. Wij weten dat een aanvankelijk iets duurder apparaat door de jaren heen goedkoper kan zijn dan een ogenschijnlijk goedkoop apparaat. Als we problemen vroeg kunnen signaleren, voorkomen we dat je stil komt te staan. Goedkoop is duurkoop en voorkomen is beter dan genezen.
Zo houden wij de kosten laag en jouw productiviteit hoog.

Contact

Punt & Partners automatisering B.V.
Witte Paal 343
1742 LE Schagen
KvK Alkmaar 37087197
BTW-nummer NL808704382B01
Telefoon: +31 (224) 216-806
E-mail: info@aut.pp.nl
 Google Maps

Tweets