Het superkantoor

Kent u een bedrijf met een e-mailadres dat eindigt op @ziggo.nl, @kpnmail.nl, @hotmail.com of @gmail.com?
Vroeger gebruikten we POP-mailboxen van de internetprovider die we thuis hadden. ZZP’ers en sommige kleine bedrijven gebruiken dit voor hun zakelijke e-mail. Als het je al lukt om je mail overal te lezen, kun je onderweg vaak niet beantwoorden en áls je je antwoord al de deur uit krijgt, kun je op een ander apparaat niet zien wat je eerder geantwoord hebt! Die mensen sturen dan met (B)CC mail aan zichzelf en dat wordt natuurlijk een chaos. En je kunt nooit meer van internetprovider wisselen, want dan veranderen je e-mailadressen, visitekaartjes, briefpapier en autoreclame.

Later kwam Hosted Exchange, waarbij je een mailbox op afstand huurt. De leveranciers van Hosted Exchange konden de toenemende vraag naar steeds meer capaciteit maar moeilijk bijbenen en vragen veel geld voor weinig opslagcapaciteit. Wat heb je anno 2020 nog aan een mailbox van 250 MB? En wat betaal je daarvoor? Bovendien voorzien Hosted Exchange enkel in e-mail, contactpersonen en agenda. Voor het samenwerken aan documenten heb je dan weer een ander programma nodig, dat niet is gekoppeld met je e-mail en dat bovendien weer extra geld kost.

Google biedt sinds 2006 Google Apps for Work, dat later de naam G Suite kreeg. Dit is een online softwarepakket, dat goed georganiseerde gezinnen, families, particulieren en bedrijven kunnen gebruiken. Google biedt twee smaken:

Voor EUR 5,20 per gebruiker per maand krijg je een omgeving van 30 GB (G Suite Basic) en voor EUR 10,40 krijg je 1 TB opslag per gebruiker (bij minder dan vijf gebruikers) en daarboven onbeperkte opslagruimte (G Suite Business). Deze ruimte kun je gebruiken voor de opslag van je e-mail, documenten, foto’s, muziek en overige bestanden. Bovendien kun je binnen G Suite volledig online samenwerken aan je documenten met wie, waar en op elk apparaat je maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij noemen dit het superkantoor.

Wilt u ook een superkantoor? Neem dan contact met ons op en wij regelen uw overstap. Bovendien krijgt u via ons 10% korting* op het eerste jaar G Suite Basic of Business.
Klik hier voor meer informatie en/of gratis proefpakket

Google G Suite

*Bedrijven uit de volgende landen: Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk kunnen 10% korting krijgen voor de eerste 20 gebruikers gedurende de eerste twaalf maanden van hun abonnement.

Contact

Punt & Partners automatisering B.V.
Witte Paal 343
1742 LE Schagen
KvK Alkmaar 37087197
BTW-nummer NL808704382B01
Telefoon: +31 (224) 216-806
E-mail: info@aut.pp.nl
 Google Maps

Tweets