Het superkantoor

Kent u een bedrijf met een e-mailadres dat eindigt op @ziggo.nl, @kpnmail.nl, @hotmail.com of @gmail.com?
Vroeger gebruikten we POP-mailboxen van de internetprovider die we thuis hadden. ZZP’ers en sommige kleine bedrijven gebruiken dit voor hun zakelijke e-mail. Als het je al lukt om je mail overal te lezen, kun je onderweg vaak niet beantwoorden en áls je je antwoord al de deur uit krijgt, kun je op een ander apparaat niet zien wat je eerder geantwoord hebt! Die mensen sturen dan met (B)CC mail aan zichzelf en dat wordt natuurlijk een chaos. Je kunt nooit van internetprovider wisselen, want dan veranderen je e-mailadressen.

Later kwam Hosted Exchange, waarbij je een mailbox op afstand huurt. De leveranciers van Hosted Exchange kunnen de toenemende vraag naar steeds meer capaciteit maar moeilijk bijbenen en vragen veel geld voor weinig opslagcapaciteit. Wat heb je anno 2017 nog aan een mailbox van 1 GB? En wat betaal je daarvoor? Bovendien voorzien Hosted Exchange enkel in e-mail, contactpersonen en agenda. Voor het samenwerken aan documenten heb je dan weer een ander programma nodig, dat niet is gekoppeld met je e-mail en dat bovendien weer extra geld kost.

Google biedt sinds 2006 Google Apps for Work, dat later de naam G Suite kreeg. Dit is een online softwarepakket, dat door gezinnen, families, goed georganiseerde particulieren en bedrijven kan worden gebruikt. Google biedt twee smaken: Voor EUR 5,20 per gebruiker per maand krijg je een omgeving van 30 GB (G Suite Basic) en voor EUR 10,40 krijg je onbeperkte opslagruimte (G Suite Business). Deze ruimte kun je gebruiken voor de opslag van je e-mail, documenten, foto’s, muziek en overige bestanden. Bovendien kun je binnen G Suite volledig online samenwerken aan je documenten met wie, waar en op elk apparaat je maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij noemen dit het superkantoor.

Wilt u ook een superkantoor? Neem dan contact met ons op en wij regelen uw overstap. Bovendien krijgt u via ons 20% korting op het eerste jaar G Suite Basic of Business.
Klik hier voor meer informatie en/of gratis proefpakket

Google G Suite

Contact

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Tweets

Partners

  • CleverInsert B.V.
  • Kees Punt